Clubs

De Club, ook iets voor jou???

De club is er voor alle jongens en meisjes van 8 t/m 12 jaar. Als je lid bent van de Gereformeerde Kerk aan de Ommerweg of de Hervormde Gemeente aan de Brinkstraat dan krijg je automatisch een uitnodiging. Ben je geen lid of ga je ergens anders naar de kerk, dan ben je bij voldoende plekken, ook van harte welkom!!
Op vrijdagavond wordt de club gehouden van 19.00 tot 20.15 uur in De Rank. De kosten zijn € 0,50 per avond. We starten met het vertellen van een Bijbelverhaal en praten hier nog over met elkaar, dan is het tijd om te knutselen of voor een leuk spel. Er worden allerlei leuke dingen georganiseerd in het clubseizoen. De startavond in september beginnen we met een gezellige activiteit zoals een smokkeltocht of spel. Op 2e Kerstdag vieren we samen met de zondagschool en de kindernevendienst het kerstfeest in de Hervormde Kerk. In februari of maart gaan we bowlen en daarna sluiten we het seizoen af met een spetterend jaarfeest.
Genoeg leuks om te doen dus!

Het nieuwe seizoen is van start!
Als clubs zijn we blij met de ongeveer 100 opgaven voor dit seizoen. Dit jaar gaan we werken met de methode Clik van de HGJB. Het werkboekje daarvan krijgen de kinderen na ongeveer elke 4 weken mee naar huis. Mochten er vragen zijn dan kunnen deze worden gesteld aan de clubleiding van de betreffende groep. We hopen op een leuk en goed clubseizoen!

clik

Ons team van clubleiding:
Groep 5 jongens Gerjan Meuleman & Jeroen Ekkelkamp
Groep 6 jongens Gerjan Meuleman & Jeroen Ekkelkamp
Groep 7 jongens Maarten Ekkel, Arnoud Ekkel & Rick Grondman
Groep 6 meisjes Marja Kamphuis & Esther Bouwhuis
Groep 7 meisjes Hennie Jaspers, Rianne Lohuis & Melissa Podde
Groep 8 jongens Marnix Bolks & Harmen Rodenboog
Groep 8 meisjes Josine Rozenberg & Milou Withaar

Contactpersonen zijn:
Marja Rensink tel: 06-54394899
Henny Jaspers tel: 06-12589062

Belangrijke data:
23 december 2016: Laatste clubavond in 2016
13 januari 2017: Eerste clubavond in 2017
Februari/maart: Bowlen
24 maart 2017: Jaarfeest, afsluiting clubseizoen

Oproep: meld je aan als clubleiding!
We hebben enthousiaste leiding voor zes groepen. Deze leiding kan het komende seizoen bijdragen aan een stukje vorming van de jeugd. De avond begint met lezen uit de Bijbel en daarna is er tijd voor ontspanning. Door deze opzet bouwt de leiding een relatie op met de kinderen. Daardoor heeft de leiding het voorrecht om een Christelijk voorbeeld te mogen zijn. Helaas hebben we geen clubleiding voor de meisjes groepen 5 van de basisschool. Wij zijn dus gemotiveerde leiding nodig die de Christelijke boodschap aan jongeren willen doorgeven. Belangstelling of graag nog wat meer informatie? Mail of bel gerust met onze voorzitters.