Torch

Kom gewoon eens aanwaaien bij Torch! Gezellig! Kun je eens ervaren hoe de sfeer is, wat voor mensen er nog meer komen en of de activiteiten je aanspreken. Gewoon een keer doen! Neem eens een kijkje op onze site! www.ojwtorch.nl

Torch den Ham

Torch Open Jeugdwerk is een gezamenlijke initiatief van de Hervormde Gemeente en de Gereformeerde Kerk. Torch wil jongeren van 11 tot en met 15 jaar de mogelijkheid bieden om elkaar te ontmoeten in een gezellige sfeer. Het wil een alternatief zijn voor het reguliere uitgaansleven. In het jongerencafé in de Torch Basement, in de kelder van gebouw de Rank, kunnen jongeren darten, tafeltennissen of lekker bijkletsen op een bank.

Daarnaast wordt regelmatig een programma georganiseerd waar thema’s centraal staan, die in de maatschappij of de kerk leven. Het Jongerencafé wordt gerund door volwassen vrijwilligers en is elke zaterdagavond van 19.30 tot 21.30 uur geopend.

Een aantal keren per seizoen is er een speciale activiteit, zoals zwemmen of schaatsen. Alle jongeren zijn van harte welkom.

Contactadres:
info@ojwtorch.nl