Kerkblad

schermafbeelding-2016-12-11-om-16-34-37

Kerkblad
Met ingang van januari 2017 is er ook een digitale versie van ‘Ons kerkelijk leven’ beschikbaar. Deze is te downloaden nadat de inloggegevens aan u verstrekt zijn. Het abonnementsgeld voor het kerkblad blijft vooralsnog ongewijzigd. U kunt dus naast de papieren versie gratis van digitale versie gebruik maken. Na een jaar willen we bekijken hoe een en ander zich ontwikkeld. Hebt u geen abonnement op het kerkblad, maar wilt u wel gebruik maken van de digitale versie dan kan dat tegen betaling van € 10,– per jaar (via automatische incasso).

Inloggegevens aanvragen
Wilt u het kerkblad digitaal inzien dan dient u hiervoor een code te hebben. Deze kunt u aanvragen door onderstaand vragenformulier in te vullen.

Beschikt u al over de inloggegevens?
Beschikt u al over de inloggegevens dan kunt u via deze link naar de download-pagina.

In onderstaande formulier kunt u een inlogcode aanvragen voor de digitale versie.

Abonnee op papieren versie kerkbladWenst ook digitale versie

Door het aanvragen van alleen de digitale versie voor nieuwe abonnees machtigt u het College van Kerkrentmeesters voor automatische afschrijving van het abonnementsgeld van onderstaande bankrekening

Uw e-mail- adres en huisadres worden uitsluitend gebruikt voor kerkelijke doeleinden en worden niet verstrekt aan andere instanties en/of gebruikers.

Voor het lezen van het kerkblad heeft u een PDF Reader nodig zoals Adobe Reader, welke u gratis kunt downloaden.