Welkom

Van harte welkom op de website van de Hervormde Gemeente te Den Ham!

Op deze website vindt u alle informatie omtrent onze gemeente. Zo vindt u een overzicht van de aankomende kerkdiensten en heeft elke commissie een eigen pagina waarop u diverse informatie kunt vinden.

Wilt u meer weten over onze gemeente? Heeft u tips, op- of aanmerkingen over de website? Neem contact met ons op via het contactformulier

cropped-IMG_5508.jpg

Laatste nieuws

De gezamenlijke avonddienst gaat vanavond, 9 februari 2020, gewoon door!!
_________________________________________________________________________________

Actie Kerkbalans 2020
In januari 2020 staat de actie Kerkbalans weer voor de deur, de voorbereidingen hiervoor zijn in volle gang. Het gaat dan om het maken van een folder, loperslijsten van de hele gemeente, het benaderen van de lopers (en dat zijn er rond de 70), enz. Voordat we bij u aan deur komen is door een aantal gemeenteleden al een heleboel werk verzet. En dan komt de spannendste tijd in januari. De antwoordenveloppen openen en het tellen van de toezeggingen. Wat is onze gemeente DE KERK waard, halen we het streefbedrag?Vorig jaar hebben we een beroep op u gedaan om uw vrijwillige bijdrage te verhogen. Velen hebben daaraan gehoor gegeven. Hartelijk dank daarvoor. Als belijdend lid of dooplid van onze Hervormde gemeente vragen we ook dit jaar weer uw bijdrage, want bij een lidmaatschap hoort ook een financiële bijdrage. Wilt u uw bijdrage nog eens kritisch bekijken en afwegen of u deze kunt verhogen? Naast de verkondiging van Gods Woord in de kerk, op clubs, in gespreksgroepen, tijdens huisbezoek, enz. moeten we er met elkaar ook voor zorgen dat het werk uitgevoerd kan worden. In het kerkblad van 15 november treft u de begroting 2020 aan. Hier kunt u zien wat er nodig is voor het totale kerkenwerk.

GEEF VOOR JE KERK!
Uw kerkkrentmeesters

_________________________________________________________________________________
Een woord ten afscheid…
Hierbij Een woord ten afscheid geschreven door ds. H.M. Klaassen.

_________________________________________________________________________________

Digitaal geven met Givt

Givt: geven aan de collecte met je smartphone. Wil je dit ook? Ga dan naar de uitleg!

_________________________________________________________________________________

Digitaal kerkblad

Met ingang van deze week is er ook een digitale versie van ‘Ons kerkelijk leven’ beschikbaar. In verband met de privacy wetgeving is deze alleen op een afgeschermd deel van de website beschikbaar. Het kerkblad is te downloaden nadat de inloggegevens aan u verstrekt zijn. Het abonnementsgeld voor het kerkblad blijft vooralsnog ongewijzigd. U kunt dus naast de papieren versie gratis van digitale versie gebruik maken. Na een jaar willen we bekijken hoe een en ander zich ontwikkeld. Hebt u geen abonnement op het kerkblad, maar wilt u wel gebruik maken van de digitale versie dan kan dat tegen betaling van € 10,– per jaar (via automatische incasso). U kunt de inloggegevens aanvragen via deze link.

Voor meer informatie, vragen en/of opmerkingen kunt u terecht bij Jessica Braakman (jessicabraakman@gmail.com / 0624164762) of via
het contactformulier.

Commissie informatie en communicatie

___________________________________________________________________________________________________