Van harte welkom op de website van de Hervormde Gemeente te Den Ham!

Op deze website vindt u alle informatie omtrent onze gemeente. Zo vindt u een overzicht van de aankomende kerkdiensten en heeft elke commissie een eigen pagina waarop u diverse informatie kunt vinden.

Wilt u meer weten over onze gemeente? Heeft u tips, op- of aanmerkingen over de website? Neem contact met ons op via het contactformulier

cropped-IMG_5508.jpg

Groeigroep 3.0 If you don’t look, you can’t find’
De groeigroep gaat weer van start. Om de twee weken komen we samen op woensdagavond om met elkaar van gedachten te wisselen en zo te ontdekken wat het geloof voor jou en ons kan betekenen. Heb je behoefte om met leeftijdsgenoten (jongvolwassenen) te praten over geloofsvragen of ben je nog wat zoekende in het geloof, dan is er ruimte binnen groeigroep 3.0 om dingen met elkaar te delen en van elkaar te leren. De groep is bedoeld voor zowel mensen die nog geen belijdenis hebben gedaan als ook voor belijdende leden die graag in gesprek blijven over het geloof. We gaan van start op woensdagavond 9 oktober om 20.00 uur in ‘de Rank’. Van harte welkom!

Een woord ten afscheid…
Hierbij Een woord ten afscheid geschreven door ds. H.M. Klaassen.

Digitaal geven met Givt

Givt: geven aan de collecte met je smartphone. Wil je dit ook? Ga dan naar de uitleg!

Digitaal kerkblad

Met ingang van deze week is er ook een digitale versie van ‘Ons kerkelijk leven’ beschikbaar. In verband met de privacy wetgeving is deze alleen op een afgeschermd deel van de website beschikbaar. Het kerkblad is te downloaden nadat de inloggegevens aan u verstrekt zijn. Het abonnementsgeld voor het kerkblad blijft vooralsnog ongewijzigd. U kunt dus naast de papieren versie gratis van digitale versie gebruik maken. Na een jaar willen we bekijken hoe een en ander zich ontwikkeld. Hebt u geen abonnement op het kerkblad, maar wilt u wel gebruik maken van de digitale versie dan kan dat tegen betaling van € 10,– per jaar (via automatische incasso). U kunt de inloggegevens aanvragen via deze link.

Voor meer informatie, vragen en/of opmerkingen kunt u terecht bij Jessica Braakman (jessicabraakman@gmail.com / 0624164762) of via
het contactformulier.

Commissie informatie en communicatie

___________________________________________________________________________________________________