Van harte welkom op de website van de Hervormde Gemeente te Den Ham!

Op deze website vindt u alle informatie omtrent onze gemeente. Zo vindt u een overzicht van de aankomende kerkdiensten en heeft elke commissie een eigen pagina waarop u diverse informatie kunt vinden.

Wilt u meer weten over onze gemeente? Heeft u tips, op- of aanmerkingen over de website? Neem contact met ons op via het contactformulier

cropped-IMG_5508.jpg

PaasChallenge 2019

Het Paasverhaal heb je waarschijnlijk wel heel vaak gehoord, maar weet jij nog wel wat de boodschap van Pasen is? Om die boodschap te onderzoeken is er een PaasChallenge ontwikkeld. De PaasChallenge is een soort escaperoom- spel waarin je diverse raadsels als groep moet oplossen. Dus houdt jij van raadsels oplossen en/of een uitdaging aan gaan, geef je dan, voor 18 maart, op bij Jessica Braakman (jessicabraakman@gmail.com)/ Riëtte Fokkert (rjfokkert@gmail.com).

De PaasChallenge willen we graag organiseren op zaterdagavond 20 april om 19.00 uur – 21.00 uur, in de Rank en is geschikt voor alle jongeren uit Den Ham vanaf groep 8 – t/m 18 jaar. Dus neem gerust je vrienden mee.

Benefietconcert – 3 maart 2019 – 19.00 uur

Op 3 maart a.s. zal er een benefietconcert voor Alida en Rianne gehouden worden om 19.00 uur (inloop vanaf 18.30 uur met koffie e.d.) Muzikale medewerking wordt verleend door ‘Hakiko’, Root7 en John en Judith.

Voetballen met/tegen de kerkenraad

Altijd al willen voetballen tegen/ met de kerkenraad….? Dan is dit je kans.
Altijd gedacht dat de leden van de kerkenraad alleen maar van vergaderen houden en weinig tot niet bewegen? Dan heb je het mis, de kerkenraad wil namelijk de uitdaging met jullie aangaan om tegen/met jullie te voetballen. En wel op zaterdag 25 mei rond de klok van 11.00 uur (exacte tijd maken we zo snel mogelijk bekend). Geef je snel op… via onderstaande contactformulier. Het kan namelijk alleen maar doorgaan als we een team kunnen vormen. Uiteraard zijn we dan ook fanatieke supporters nodig, dus noteer vast in je agenda 25 mei 2019 de kerkenraad in actie tegen de jeugd.

(PS: Jeugd is een breed begrip en te lezen als 0 – 99 jaar 😉 )

Wil jij de uitdaging aangaan tegen de kerkenraad, geef je dan op door hier het formulier in te vullen.

Kerkbalans 2019
De actie Kerkbalans heeft het mooie bedrag van… lees hier verder.

Digitaal geven met Givt

Op 13 januari beginnen we met Givt: geven aan de collecte met je smartphone. Wil je dit ook? Ga dan naar de uitleg!

Digitaal kerkblad

Met ingang van deze week is er ook een digitale versie van ‘Ons kerkelijk leven’ beschikbaar. In verband met de privacy wetgeving is deze alleen op een afgeschermd deel van de website beschikbaar. Het kerkblad is te downloaden nadat de inloggegevens aan u verstrekt zijn. Het abonnementsgeld voor het kerkblad blijft vooralsnog ongewijzigd. U kunt dus naast de papieren versie gratis van digitale versie gebruik maken. Na een jaar willen we bekijken hoe een en ander zich ontwikkeld. Hebt u geen abonnement op het kerkblad, maar wilt u wel gebruik maken van de digitale versie dan kan dat tegen betaling van € 10,– per jaar (via automatische incasso). U kunt de inloggegevens aanvragen via deze link.

Voor meer informatie, vragen en/of opmerkingen kunt u terecht bij Jessica Braakman (jessicabraakman@gmail.com / 0624164762) of via
het contactformulier.

Commissie informatie en communicatie

___________________________________________________________________________________________________