Van harte welkom op de website van de Hervormde Gemeente te Den Ham!

Op deze website vindt u alle informatie omtrent onze gemeente. Zo vindt u een overzicht van de aankomende kerkdiensten en heeft elke commissie een eigen pagina waarop u diverse informatie kunt vinden.

Wilt u meer weten over onze gemeente? Heeft u tips, op- of aanmerkingen over de website? Neem contact met ons op via het contactformulier

cropped-IMG_5508.jpg

Sluiting Winterwerk

Zondagochtend 15 april staat de gezinsdienst in de Hervormde kerk in het teken van “Heel Hervormd Den Ham bakt”.  Het thema dat aansluit op de door de TGJ en de TGO georganiseerde activiteit: ‘Wie mag zich dit jaar de beste thuisbakker van Hervormd Den Ham noemen’. Ook kijken wij in deze dienst terug op het winterwerk van afgelopen seizoen. Dankbaar mogen we zijn voor wat God ons gegeven heeft. Hiervan zullen wij tijdens de dienst zingen ‘Dank U wel’.

De schriftlezing komt uit 2 koningen 4, vers 38-44. Ds. de Goeijen hoopt tijdens deze dienst voor te gaan. De muzikale begeleiding wordt door het combo en organist Henk Dubbink verzorgd.

Na afloop van de dienst kunnen we met elkaar smullen van het mooie gebak, gebakken door de Hervormde thuisbakkers. Dit natuurlijk onder het genot van een kop koffie of thee.

Wij hopen op uw/jouw komst.

De Liturgiecommissie

26 maart 2018

Passie in de provincie
In dit programma van RTV Oost staan de verschijningen van Jezus centraal na de opstanding.
Ds. Klaas van der Kamp en bisschoppelijk vicaris Ronald Cornelissen geven hun uitleg over deze verschijningen.

RTV Oost heeft onlangs in verschillende plaatsen opnames gemaakt, waaronder in en rond de Hervormde kerk. Muzikale medewerking is verleend door onze (oud)plaatsgenoot Gerard Abma.
Het programma wordt door RTV Oost uitgezonden op 1e Paasdag, 1 april om 18:20 uur en 21:20 uur en op
2e Paasdag, 2 april om 07:20 uur.

25 februari 2018

Vanuit de Protestantse Kerk in Nederland sturen gemeenteleden ook dit jaar weer een Paasgroet aan gevangenen in binnen- en buitenland en aan mensen en organisaties van de groetenlijst van Amnesty International. Lees verder:

16 februari 2018

Stille momenten
We beginnen op 16 februari, de laatste van de 7 momenten vindt plaats op witte donderdag 29 maart. Het thema dit jaar is ‘Onvoorwaardelijke Liefde’. Elke week kunt u hier naast de liturgie downloaden.

Digitaal kerkblad

Met ingang van deze week is er ook een digitale versie van ‘Ons kerkelijk leven’ beschikbaar. In verband met de privacy wetgeving is deze alleen op een afgeschermd deel van de website beschikbaar. Het kerkblad is te downloaden nadat de inloggegevens aan u verstrekt zijn. Het abonnementsgeld voor het kerkblad blijft vooralsnog ongewijzigd. U kunt dus naast de papieren versie gratis van digitale versie gebruik maken. Na een jaar willen we bekijken hoe een en ander zich ontwikkeld. Hebt u geen abonnement op het kerkblad, maar wilt u wel gebruik maken van de digitale versie dan kan dat tegen betaling van € 10,– per jaar (via automatische incasso). U kunt de inloggegevens aanvragen via deze link.

___________________________________________________________________________________________________

App “Protestant”

Als bloeiende gemeente gaan we uiteraard mee app_image_protestant-236x236met onze tijd.Daarom zijn we gestart met een eigen app voor op je smartphone of tablet!!

In de app kun je nieuws vinden van onze eigen kerk en
de PKN, fotoalbums, agenda, een dagtekst en veel meer. Ook kun je meldingen (pushberichten) ontvangen als er bijvoorbeeld een belangrijke mededeling is.

De app “Protestant” kun je downloaden uit de App Store (Apple) of via Google Play (Android). Na het installeren open je de app en zoek je op Den Ham om onze eigen app te vinden.

Voor meer informatie, vragen en/of opmerkingen kunt u terecht bij Jessica Braakman (jessicabraakman@gmail.com / 0624164762) of via
het contactformulier.

Commissie informatie en communicatie