Kerkblad

schermafbeelding-2016-12-11-om-16-34-37

Kerkblad
Met ingang van januari 2017 is er ook een digitale versie van ‘Ons kerkelijk leven’ beschikbaar. Deze is te downloaden nadat de inloggegevens aan u verstrekt zijn. Het abonnementsgeld voor het kerkblad blijft vooralsnog ongewijzigd. U kunt dus naast de papieren versie gratis van digitale versie gebruik maken. Na een jaar willen we bekijken hoe een en ander zich ontwikkeld. Hebt u geen abonnement op het kerkblad, maar wilt u wel gebruik maken van de digitale versie dan kan dat tegen betaling van € 10,– per jaar (via automatische incasso).

Inloggegevens aanvragen
Wilt u het kerkblad digitaal inzien dan dient u hiervoor een code te hebben. Deze kunt u aanvragen door onderstaand vragenformulier in te vullen.

Kerkblad liever per mail ontvangen?
Omdat men het inloggen nog wel als lastig ervaart is er sinds kort mogelijk om het kerkblad via een maillist te ontvangen. Geef via onderstaande formulier aan dat u voorkeur hierna uitgaat.

Beschikt u al over de inloggegevens?
Beschikt u al over de inloggegevens dan kunt u via deze link naar de download-pagina.

In onderstaande formulier kunt u een inlogcode aanvragen voor de digitale versie.

Abonnee op papieren versie kerkbladWenst ook digitale versie

Door het aanvragen van alleen de digitale versie voor nieuwe abonnees machtigt u het College van Kerkrentmeesters voor automatische afschrijving van het abonnementsgeld van onderstaande bankrekening

Uw e-mail- adres en huisadres worden uitsluitend gebruikt voor kerkelijke doeleinden en worden niet verstrekt aan andere instanties en/of gebruikers.

Voor het lezen van het kerkblad heeft u een PDF Reader nodig zoals Adobe Reader, welke u gratis kunt downloaden.