Zendingsproject Living Waters Village in Borneo

Het huidig zendingsproject is de ondersteuning Manna en Henk ter Harmsel die in de loop van 2015 gaan vertrekken naar Borneo. Zij gaan werken voor het zendingsproject Living Waters Village in Borneo.

In 2002 begonnen de bouwwerkzaamheden in Living Waters Village en tot op de dag van vandaag gaat het werk nog steeds door. Tegenwoordig wonen er ongeveer 500 kinderen in de veilige en beschermde omgeving van dit wonderlijke dorp in het midden van de jungle.

Pioniers Ronny & Kay Heyboer zijn de oprichters van Rivers of Life Ministries. Hun belangrijkste werk bestaat uit het stichten van kerken, leiderschapstraining, omzien naar kinderen, hen onderwijs bieden en zoveel mogelijk praktische hulp geven.

De visie is om een dorp te bouwen dat huisvesting biedt aan 1.000 verwaarloosde kinderen en scholing voor 2.000 kinderen van basisschool tot middelbare school niveau. Er zijn een heleboel gebouwen ofwel gepland, in aanbouw of al klaar zoals accommodaties voor werkers en leraren, een training centrum, Praise & Worship centrum, een ziekenhuis, bakkerij, administratiegebouw, kraamkliniek, een bezoekerscentrum, radio station, naai atelier en een bijbelschool.

Voor meer informatie klikt u hier voor de site van living waters village en klikt u hier voor de site van Henk en Manna.